GTA snydekoder

GTA (Grand Theft Auto) er et af de mest populære spil nogensinde. Actionspillet går ud på at man skal styre en hovedperson igennem forskellige missioner i forskellige byer. Opgaver er af kriminel karakter såsom bankrøverier, likvideringer, biltyverier og diverse andre lyssky aktiviteter.

Det første GTA kom allerede tilbage i 1997, men har siden udviklet sig markant, og vurderes i dag som et af de bedste computerspil nogensinde. Det spilles hver dag af millioner af mennesker fra hele verden, hvor udbredelsen af snydekoder er blevet stor.

I takt med det bliver mere og mere avanceret, eller du kommer langt i spillet, er der mange med hang til at bruge koder. Der findes en lang række gode og effektive snydekoder til GTA som kan gøre give dig en bedre spiloplevelse. Dem kan du se nedenfor.

 

De bedste GTA koder

Der er efterhånden utallige gode snydekoder til GTA, ja faktisk til mange computerspil generelt. De bedste GTA koder finder du uden tvivl på internettet, her er de alle samlet. Hvad er den bedste GTA kode så?

Det kommer selvfølgelig an på hvad du leder efter, men herunder finder du nogle af de absolut bedste koder til GTA. De virker hver gang og kan gøre en forskel for selv den mest erfarne spiller.

Det primære fokus er på GTA 5 og vi forsøgt at tage hensyn til både PS og Xbox-spillere.

 

Alle våben

Et godt actionspil indeholder naturligvis en masse våben, og det er selvfølgelig også tilfældet med de populære GTA spil. Hvad er bedre end at dræbe politifolk og civile med de sejeste våben i spillet?

Koderne:

Til Playstation: Trekant, R2, Venstre, L1, X, Højre, Trekant, Ned, Firkant, L1, L1, Li

Til Xbox: Y, RT, Venstre, LB, A, Højre, Y, Ned, X, LB, LB, LB

Til PS (GTA 4): 4865550150

 

Fuld liv og armor

Kom igennem GTA spillene med livet i behold så at sige. Find den rigtige kode, så du kan gennemføre spillet med fuldt liv. Kan redde dig fra selv den værste situation!

Koderne:

Til Playstation: Cirkel, L1, Trekant, R2, X, Firkant, Cirkel, Højre, Firkant, L1, L1, L1

Til Xbox: B, LB, Y, RT, A, X, B, Højre, X, LB, LB, LB

Til PS (GTA4): 4825550100

 

Udødelig

Ja, det lyder godt at være udødelig i et actionspil, ikke sandt? Med den rigtige kode, så kan du faktisk blive udødelig i et GTA spil, selvom det kun er i en begrænset periode.

Koden:

Til Playstation: Højre, X, Højre, Venstre, Højre, R1, Højre, Venstre, X, Trekant

 

Hurtigere løb

Går det for langsomt? Må det gerne gå endnu hurtigere? Brug den rigtige kode og opnå et hurtigere løb. Den perfekte kode for dig som savner højere tempo, eller som bare ikke har så meget tid.

Koderne:

Til Playstation: Trekant, Venstre, Højre, Højre, L2, L1, Firkant

Til Xbox: Y, Venstre, Højre, Højre, LT, LB, X

 

Til biler og helikoptere

Biler og helikoptere udgør en væsentlig del af GTA spillene, og derfor er der naturligvis stor efterspørgsel på koder til både biler og helikoptere. Der findes så mange forskellige, alt efter hvilken type bil eller helikopter, du gerne vil prøve.

Vi henviser til Snyd.dk og Eurogamer.dk, for at få et nærmere indblik i disse.

 

Video: Koderne i praksis

Se hvordan du kan benytte diverse snydekoder i praksis via denne video. Vi har kun nævnt få koder til GTA 4 spillet i denne artikel og vi giver dig derfor flere i videoen her: