Hay Day spil og koder

Hay Day er en app der primært spilles via smartphones og tablets. Det nyder stor succes i øjeblikket, hvor tusindvis af brugere hver dag styrer og opbygger en farm.

Farmen skal høstes, du skal så, sælge afgrøder, passe dine dyr og meget mere. En godt spil for både unge og voksne, der har brug for underholdning i dagligdagen.

Heyday er et super underholdende spil, hvor du kan se hvordan dine venner klarer sig. Hay Day spilles af mennesker i alle aldre, og da det primært spilles via tablets og smartphones, så kan de fleste spille lidt hver dag, det kan være under transport, i et frikvarter, eller på sofaen.

Det kan være fristende at snyde, for til tider kan der godt være lange ventider. Vi har derfor set nærmere på snyd og koder til Hay Day spillet. 

 

Snyd til Hay Day

Selve Hay Day spillet er yderst udfordrende, og for mange kan det være fristende at blive koder for at komme hurtigere frem i spillet. Der er bestemt ikke tale om et nemt og enkelt spil, og du skal have overblik for at gøre det godt i farmer spillet.

Der er ikke mange gode koder til Hay Day spillet. Det er desværre ikke som i andre spil, hvor det vrimler med snydekoder. Det er alligevel lykkedes os at finde gode tricks og snyd til Hay Day spillet, fra den unge fyr i denne video:

 

Fakta om Heyday spillet

Det populære Hay  Day spil blev lanceret tilbage i maj 2012, og har siden opnået stor succes med millioner af spillere verden over. Det er gratis at spille Hay Day, men det er naturligvis muligt at købe sig til en række fordele i spillet, som gør det hele nemmere og lidt sjovere. Spillet kan blandt andet downloades ganske gratis i Google Play Store her og det fungerer rigtig brugervenligt.

Det minder meget om de eksisterende spilapps på markedet, hvor du kan bygge eller så, hvorefter du skal vente på at indkassere de penge, ting eller grøntsager du søger.