The Sims 2 og 3 downloads

De populære The Sims spil er blandt de mest populære spil nogensinde. Millioner af mennesker spiller The Sims, og mange bruger flere timer på dette spil hver dag, så populære er disse spil.

Det er et spil hvor du skal styre personerne i en familie, opbygge huset og klare alle de dagligdags pligter som er realiteten for enhver rigtig familie. The Sims er i øvrigt skabt af samme firma som har produceret det legendariske Sim City, hvor man skal opbygge en hel by.

The Sims 2 og 3 kan naturligvis downloades fra internettet, og i dag vælger flere og flere at hente spillene online, hvor man tidligere gik i den lokale computerspilsbutik for at købe dem.

 

Sådan kan du downloade Sims 2 og 3

Der er mange muligheder for at downloade de populære Sims spil. Du kan besøge den officielle Sims hjemmeside hvor der er mulighed for at downloade både Sims 2 og Sims 3. Det er nemt at hente disse spil fra den hjemmeside, men der er også andre muligheder for at få fat i spillet.

Der er blandt andet nogle store og kendte shops med et bredt udvalg af spil, der både kan bestilles på klassisk vis eller købes til download. Blandt andet Coolshop.dk som har et stort udvalg indenfor spil, inklusiv de populære Sims 2 og 3 spil.

Alternativt kan du søge efter download af Sims 2 og 3 på Google, og du vil uden tvivl få mange muligheder for at hente disse spil fra diverse websites.

 

Det er blevet moderne at købe spil via download

At downloade et spil er blevet super populært, og efterhånden er denne fremgangsmåde den mest populære når der skal købes spil. Der er nemlig mange fordele ved det. For det første kan du downloade spillet straks efter betaling, du skal altså ikke vente 2-3 dage på posten, og for det andet kan du gøre det igen og igen.

Det kan jo være det fysiske spil blev, væk eller  at din computer gik i stykker. Det er der ingen problemer i, fordi du har spillet liggende på din mail.

Samtidig er det både nemt, sikkert og hurtigt at købe spil og efterfølgende downloade dem via internettet. I nogle tilfælde skal du oprette en Steam konto, et program hvor du kan downloade dine købte spil og i øvrigt spille en masse gratis spil. Hvis du er ny i gaming miljøet vil du hurtigt finde ud af Steam, for det fungerer rigtig nemt og brugervenligt.

Har du allerede Sims spillene på computeren så har du mulighed for at finde snydekoder til Sims 2 og 3 her, hvor vi har skrevet en artikel om det.

 

Video introduktion til Sims spillene

Hvis du ikke kender hverken Sims 2 eller 3, kan du få en god præsentation af de to spil i disse videoer:
The Sims 2 trailer

 

The Sims 3 trailer