Sims 2 og 3 snydekoder

The Sims spillene er utrolig populære, især blandt den yngre generation, som finder det yderst spændende at styre en hel familie med alt hvad det indebærer. Men tag ikke fejl, de populære Sims spil er ikke deciderede lette spil, det kræver overblik, vilje og arbejde at få succes.

Faktisk er spillet til tider så udfordrende, at man kan blive fristet til at benytte snydekoder for at komme videre i spillet. Det kan fremskynde ventetiden eller bare være for at få et mere underholdende spil.

Nogle vil måske mene at det er forkert at anvende snydekoder, men hvis alternativet er at man ikke kan komme videre med spillet, så er det vel ganske fair at nogle vælger at benytte sig af en smutvej. Man gamer vel kun for at blive underholdt?

I denne artikel hjælper vi dig med de mest udbredte og populære snydekoder til Sims 2 og 3 spillene.

 

De gode snydekoder til Sims 3 og 2

Hvad er en god snydekode så? Det er naturligvis en snydekode der gør en forskel og præcis det du ønsker. Om det så er flere penge, eller at fjerne et objekt.

Der er rigtig mange former for Sims 2 og 3 snydekoder, som vil gerne vil dele med dig. Der er helt sikkert flere, men nu skal spillet jo heller ikke blive for nemt! Bemærk at de kan benyttes til begge spil.

Motherlode: Giver 1.000 $

Hvem kan ikke bruge lidt ekstra penge? Det kan vi alle selvfølgelig, og det kan vi bestemt når vi styrer en hel familie i de populære Sims spil. Ved at anvende denne snydekode, så får du straks 1.000 USD ekstra penge tilført din konto, og det er naturligvis super lækkert hvis kontoen er ved at være lav. Det er altid rart med lidt ekstra penge at bruge af.

Kaching: Giver 50.000 $

Her er der virkelig tale om en snydekode, som kan gøre en stor forskel. Ved at anvende denne kode, så får du nemlig hele 50.000 USD tilført, og det er uden tvivl mange penge, selv i et Sims spil, og denne kode er der mange som vælger at benytte sig af. Det er til at forstå! Scor kassen i dit Sims 2 eller 3 – det vil med sikkerhed gøre husets indretning og inventar mere smart og lækkert.

Reset Sim: Slipper dig løs igen

Er det lidt op ad bakke for dig i dit Sims spil? Har du brug for hjælp for at komme videre? Så er denne snydekode det du søger, for så bliver du sluppet løs igen, og kan dermed fortsætte dit spillet. En super snydekode, som mange erfarne spillere også må bruge af og til.

Move Objects: Gør du kan flytte objekter

Brug denne enkle kode til at flytte objekter. Nem at anvende, og kan gøre en stor forskel hvis du har besvær med en bestemt ting.

 

Aktiver tekstfelt via CTRL+Shift+C

Vil du gerne aktivere tekstfeltet? Så gør brug af denne simple kode, og straks vil tekstfeltet blive aktiveret, nemt, hurtigt og effektivt. Du skal herefter indtaste ovenstående koder/ord.

 

Video med flere koder og tips

Hvis du ikke har nok i de koder og tips vi allerede har givet dig, kan du find mange flere i disse to videoer. De giver dig ligeledes et indtryk af hvordan det fungerer i praksis.