Snydekoder til Minecraft

Minecraft er et af de mest populære spil i verden. I 2015 var det faktisk i top 10 over de mest spillede computerspil i verden. Det populære onlinespil indeholder mange timers underholdning, men derfor kan det godt være, du alligevel får lyst til at gøre det endnu sjovere med nogle snydekoder.

 

Liste over snydekoder

Vi har samlet en liste over koderne til Minecraft, så du kan komme i gang med at sætte endnu mere kulør på det i forvejen meget underholdende computerspil. For at indtaste disse snydekoder, skal du først trykke på t-tasten på dit tastatur, så du kommer ind i spillets chatsystem.

Før dette skal du dog have slået koder i spillet til. Det gør du, når du er ved at oprette en ny verden i ”World Options”. Her kan du trykke ”enable cheats” og derved tillade koder i spillet. Hvis du allerede har lavet en verden, kan du trykke Esc -> Open to LAN -> Allow cheats, for at slå koder til.

/time set night

Der bliver nat i spillet.

/time set day

Der bliver dag i spillet.

/xp (antal)

Sætter dine liv til et tal efter dit valg. Du kan ikke vælge over 200000000, da det bare vil føre til ”error” i spillet.

/gamemode c eller /gamemode 1

For at gå i creative gamemode, skal du taste en af disse.

/gamemode s eller /gamemode 0

For at gå i survival gamemode, skal du taste en af disse.

/gamemode a eller /gamemode 2

For at gå i adventure gamemode, skal du taste en af disse.

/give (dit navn) (genstand) (antal af genstand) (evt. farvekode)

Med denne snydekode kan du give dig selv eller en medspiller hvilken som helst genstand. Du vælger selv, hvor antal af genstanden, og du kan også give genstanden den farve, du ønsker, med forskellige talkoder.

/toggledownfall

Får det til at stoppe med at regne i Minecraft.

/help

Med denne kode kan du se alle de basale koder i spillet.

/spreadplayers

Teleporterer spillerne i spillet til tilfældige placeringer.

 

Du kan læse mere om snyd i Minecraft her, hvor du ligeledes kan læse om minecraft servere, de gratis versioner og meget mere.

You can leave a response, or trackback from your own site.