Snyder du dig selv?

Du bruger hver måned penge på mobilregningen, men har du i virkeligheden det billigste abonnement til dit behov?

Udbyderne finder hele tiden på nye tilbud, så det gælder om at holde sig opdateret, hvis man ikke vil snydes for besparelser og de billigste løsninger. 

Tjek du har det billigste mobilabonnement

Det første du skal gøre, for at finde ud af om dit mobilabonnement passer til dit forbrug, er at vurdere, hvor lang tid, du taler i telefon, hvor meget du er på internettet på din smartphone, om du har brug for udlandstelefoni og hvor mange penge du bruger på streamingtjenester som Netflix og Spotify.

Hvis du alligevel bruger penge på streamingtjenester hver måned, kan det måske være en god idé at få dem inkluderet i dit mobilabonnement, så du ikke bruger unødvendigt mange penge på det. Din taletid og dataforbrug kan du finde frem til i dine indstillinger på telefonen, da den gerne skulle registrere, hvor meget du downloader og uploader og hvor mange timer du taler i telefon. Nulstil begge i begyndelsen af måneden og tjek i slutningen, hvordan dit forbrug ser ud.

Når du har fundet frem til, hvor mange penge du bruger på streamingtjenester hver måned, og har fundet ud af, hvor dit forbrug af tale og data ligger omkring, kan du begynde at se på, hvilket abonnement, der er det billigste for dig.

Sammenlign abonnementer online

Der findes rigtig mange forskellige udbydere, som alle har stribevis af tilbud og forskellige sammensætninger af taletid, data og streamingtjenester. Den suverænt nemmeste måde at sammenligne dem på, er ved at finde deres priser online og vurdere, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Men husk på, at holde dig løbende opdateret, for der går ikke længe, før det fantastiske tilbud, du har brugt lang tid på at researche dig frem til, ikke længere er det billigste for dig, fordi udbyderne holder tiden kommer med nye kampagnetilbud for at lokke kunder til.

Ofte vil du være bundet til et abonnement i seks måneder, men allerede efter denne periode kan det være en god idé at kigge tilbuddene igennem igen. Husk desuden at tage højde for prisen for oprettelse og om du får 4G inkluderet.

Du kan nemt sammenligne priser, taletid, data, streamingtjenester, og hvad der ellers måtte høre sig til et mobilabonnement der passer dig, på denne hjemmeside: http://www.dit-mobilabonnement.dk/

En af de nyere på markedet, der tager særligt hensyn til de prisbevidste forbruger og som fremhæver markedets bedste mobilabonnementer til prisen.

You can leave a response, or trackback from your own site.