GTA snydekoder

GTA eller Grand Theft Auto er et af de mest spillede spil nogensinde. Det har eksisteret i et utal af år og har udviklet sig helt vildt meget med tiden. Især det grafiske har ændret sig enormt hvis man ser på nogle af de første spil og så på nogle af de helt nye spil, så vil man hurtigt opdage at grafikken har oppet sig og gameplay’et er noget helt andet.

Spillet handler kort og godt om at være kriminel og klare nogle missioner, som altså består i at lave nogle forbrydelser af både mildere og grovere karakter. Samtidig skal man undgå at vække for meget opmærksomhed, for så kommer politiet efter en for fuld udblæsning. Det er også muligt at spille det “for sjov”, hvor man bare render rundt i verdenen og stjæler biler, skyder og overfalder folk.

Det første spil udkom i 1997 og dengang var det Playstation 1 man spillede på. I dag er det GTA 5 man spiller og udover de 5 hovedspil med numrene 1-5 er der lavet en række spin-offs.

Bedste snydekoder til GTA

GTA er et af de mest populære spil at bruge snydekoder til af to grunde. Den første kan være at man er kommet så langt ind i spillet at missionerne begynder at blive tilstrækkeligt svære, så man bare ikke gider at prøve mere, men bare gerne vil videre til næste mission. Den anden kan være at man gerne vil have de bedste våben og udødelighed, fordi man bare skal rende rundt i GTA-verdenen og have det sjovt.

Uanset hvad din grund er, så har vi her samlet de bedste GTA koder så du kan få en fordel i det til tider meget svære spil.

Alle våben

Koderne:

Til Playstation: Trekant, R2, Venstre, L1, X, Højre, Trekant, Ned, Firkant, L1, L1, Li

Til Xbox: Y, RT, Venstre, LB, A, Højre, Y, Ned, X, LB, LB, LB

Til PS (GTA 4): 4865550150

Fuldt liv og armor

Koderne:

Til Playstation: Cirkel, L1, Trekant, R2, X, Firkant, Cirkel, Højre, Firkant, L1, L1, L1

Til Xbox: B, LB, Y, RT, A, X, B, Højre, X, LB, LB, LB

Til PS (GTA4): 4825550100

Udødelighed

Koden:

Til Playstation: Højre, X, Højre, Venstre, Højre, R1, Højre, Venstre, X, Trekant

Hurtigere løb

Koderne:

Til Playstation: Trekant, Venstre, Højre, Højre, L2, L1, Firkant

Til Xbox: Y, Venstre, Højre, Højre, LT, LB, X

Transportmidler