The Sims snydekoder

The Sims spillene er utrolig populære, især blandt den yngre generation, som finder det yderst spændende at styre en hel familie med alt hvad det indebærer. Men tag ikke fejl, de populære Sims spil er ikke deciderede lette spil, det kræver overblik, vilje og arbejde at få succes.

Faktisk er spillet til tider så udfordrende, at man kan blive fristet til at benytte snydekoder for at komme videre i spillet. Det kan fremskynde ventetiden eller bare være for at få et mere underholdende spil.

Nogle vil måske mene at det er forkert at anvende snydekoder, men hvis alternativet er at man ikke kan komme videre med spillet, så er det vel ganske fair at nogle vælger at benytte sig af en smutvej. Man gamer vel kun for at blive underholdt?

I denne artikel finde du snydekoder til de yderst populære Sims spil.

Det er blandt de mest populære spil i nyere tid, og det har altid været meget udbredt at bruge snydekoder for at kunne bygge hurtigere og indrette præcis som man vil. Ved brug af snydekoderne får man også større frihed til at prøve mange forskellige konstellationer på kortere tid.

Vi har her samlet alle de bedste og mest effektive snydekoder til Sims, så du kan lave det (u)perfekte hjem til din Sims familie allerede i dag.

De gode snydekoder til Sims 3 og 2

Der er faktisk ret mange snydekoder til Sims, men hvilke af dem er de gode snydekoder? Det er dem du får af os lige her. De bedste er dem der giver ekstra penge, fordi det er den vigtigste ressource i Sims spillet, men der er også nogle meget essentielle snydekoder som er gode at have ved hånden.

Motherlode: Giver 1.000 $

Hvem kan ikke bruge lidt ekstra penge? Det kan vi alle selvfølgelig, og det kan vi bestemt når vi styrer en hel familie i de populære Sims spil. Ved at anvende denne snydekode, så får du straks 1.000 USD ekstra penge tilført din konto, og det er naturligvis super lækkert hvis kontoen er ved at være lav. Det er altid rart med lidt ekstra penge at bruge af.

Kaching: Giver 50.000 $

Her er der virkelig tale om en snydekode, som kan gøre en stor forskel. Ved at anvende denne kode, så får du nemlig hele 50.000 USD tilført, og det er uden tvivl mange penge, selv i et Sims spil, og denne kode er der mange som vælger at benytte sig af. Det er til at forstå! Scor kassen i dit Sims 2 eller 3 – det vil med sikkerhed gøre husets indretning og inventar mere smart og lækkert.

Reset Sim: Slipper dig løs igen

Er det lidt op ad bakke for dig i dit Sims spil? Har du brug for hjælp for at komme videre? Så er denne snydekode det du søger, for så bliver du sluppet løs igen, og kan dermed fortsætte dit spillet. En super snydekode, som mange erfarne spillere også må bruge af og til.

Move Objects: Gør du kan flytte objekter

Brug denne enkle kode til at flytte objekter. Nem at anvende, og kan gøre en stor forskel hvis du har besvær med en bestemt ting.

Aktiver tekstfelt via CTRL+Shift+C

Vil du gerne aktivere tekstfeltet? Så gør brug af denne simple kode, og straks vil tekstfeltet blive aktiveret, nemt, hurtigt og effektivt. Du skal herefter indtaste ovenstående koder/ord.

Bedste snydekoder til The Sims 4

For at slå koderne til skal du trykke Ctrl + Shift + C og derefter taste en af koderne herunder og trykke enter.

EffektKode
Tilføjer penge til din kontosims.modify_funds +(beløb)
Alle genstandebb.ignoregamplayunlocksentitlement
Alle huse er ledigefreerealestate
Gør din sim tilfredssims.give_satisfaction_points #
Start festsoak.create_soak_party_situation
Klar nuværende målapirations.complete_current_milestone
Få din sim til at dø af skamsims.add_buff Buff_Mortified
Få din sim til at dø af sultsims.add_buff Buff_Motives_Hunger_Starving
Slå død fraDeath.toggle
Ændr efter du er startet på spilletcas.fulleditmode
Få 50.000 simoleonermotherlode
Få 1000 simoleonerkaching ELLER rosebud
Placer alle ting, lige hvor du vilbb.moveobjects
Start bekendtskaber med alle simsRelationship.introduce_sim_to_all_others
Få sim eller spøgelse til at se gravid udsims.add_buff Pregnancy_InLabor
Fjern pengeSims.modify_funds –(beløb)
Få bedre karaktererCareers.promote Gradeschool ELLER Careers.promote Highschool
Få en forfremmelsecareers.promote(navn på karriere)
Evig madobjects.consumables_infinite_toggle
Slå koder til/fratestingcheats
Gør dit barn voksensetage (ønsket alder)

Udvikling af egenskaber

Hvis du gerne vil udvikle din sims egenskaber, findes der også råd for det. Du skal bare trykke Ctrl + Shift + C taste stats.set_skill_level (en af de følgende koder og niveau) og derefter enter.

Et eksempel kunne være: stats.set_skill_level AdultMajor_Baking 7. Det vil resultere i, at din sim når niveau 7 i at bage. Listen herunder viser, hvordan du vælger forskellige egenskaber.

AdultMajor_Baking
AdultMajor_Charisma
Skill_Child_Creativity
Skill_Child_Mental
Skill_Child_Motor
Skill_Child_Social
AdultMajor_Comedy
AdultMajor_HomestyleCooking
AdultMajor_Fishing
Skill_Fitness
AdultMajor_Gardening
AdultMajor_GourmetCooking
AdultMajor_Guitar
AdultMajor_Handiness
AdultMajor_Herbalism
AdultMajor_Logic
AdultMajor_Mischief
AdultMajor_Bartending
AdultMajor_Painting
AdultMajor_Photography
AdultMajor_Piano
AdultMajor_Programming
AdultMajor_Reaping
AdultMajor_RocketScience
AdultMajor_VideoGaming
AdultMajor_Violin
AdultMajor_Writing